Πληροφορίες σχετικά με τον COVID-19.

Προτεραιότητά μας είναι να παραμείνουμε όλοι ασφαλείς και υγιείς!

Ο αντίκτυπος του Covid-19 είναι αισθητός σε όλον τον πλανήτη -καθώς επίσης και στην εταιρεία μας. Στην Linde, δεσμευόμαστε πρωτίστως για την υγεία και την ασφάλεια των εργαζομένων, των πελατών, των εργολάβων και των εταίρων μας, καθώς και του περιβάλλοντος στο οποίο δραστηριοποιούμαστε. 

Ως κορυφαίος παραγωγός και προμηθευτής βιομηχανικών και ιατρικών αερίων, συμπεριλαμβανομένων των υπηρεσιών και θεραπειών στον τομέα της αναπνευστικής θεραπείας, εξακολουθούμε να είμαστε πλήρως αφοσιωμένοι σε ασφαλή επιχειρησιακά πρότυπα και αξιόπιστο εφοδιασμό για τους πελάτες μας. 

Παίρνουμε πολύ στα σοβαρά την πανδημία Covid-19. Εκτός από τις συνήθεις πρακτικές λειτουργίας μας, έχουμε λάβει πρόσθετες προφυλάξεις σχετικά με τα ταξίδια και την υγιεινή, καθώς και τη διαχείριση πιθανής συμπεριφοράς των εργαζομένων και των εξωτερικών συνεργατών μας, προκειμένου να περιορίσουμε, στο μέτρο του δυνατού, την εξάπλωση του ιού. Ο απώτερος στόχος μας είναι να διασφαλίσουμε τις συνήθεις λειτουργίες και την προμήθεια της αγοράς. 

Με τα σημερινά δεδομένα, δεν προβλέπεται έλλειψη εφοδιασμού.  

Παρακολουθούμε στενά τις εξελίξεις και τις συστάσεις των τοπικών αρχών και εφαρμόζουμε σχέδια έκτακτης ανάγκης ώστε να είμαστε σε θέση να εξασφαλίσουμε στο μέγιστο τις παραδόσεις μας. Εκπονούμε πλάνο έκτακτης ανάγκης που εξετάζει διάφορες εναλλακτικές λύσεις λειτουργίας ή/και παροχής, μεταβολές στο προσωπικό ή την ανανέωση των αποθεμάτων. Πρωταρχικός στόχος μας είναι να εξασφαλίσουμε ασφαλή λειτουργία και σταθερές προμήθειες και να είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι να αντιμετωπίσουμε μια πιθανή αύξηση της πολυπλοκότητας παραγωγής και διανομής. 

Προσπαθούμε επίσης να μειώσουμε τον κίνδυνο έκθεσης των υπαλλήλων μας και προτρέπουμε όσους μπορούν να εργαστούν από το σπίτι τους να το κάνουν. Ωστόσο, ως βασικός προμηθευτής σε αυτές τις κρίσιμες στιγμές, πρέπει να είμαστε φυσικά παρόντες για να υποστηρίξουμε τους πελάτες μας που έχουν ανάγκη. Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι για τους εργαζόμενους που εξασφαλίζουν την αδιάλειπτη προσφορά μας - τους συνεργάτες μας στην παραγωγή και τις πωλήσεις, τους οδηγούς και τους εργολάβους. Όλοι τους ακολουθούν πιστά τις οδηγίες δημόσιας υγείας, διασφαλίζοντας ότι τα προϊόντα μας φτάνουν στους πελάτες με ασφάλεια. 

Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες ή αν υπάρχει κάτι που μπορούμε να κάνουμε για να σας υποστηρίξουμε περαιτέρω. 

Συνεργαζόμενοι στενά, θα καταφέρουμε να ξεπεράσουμε αυτές τις δύσκολες στιγμές και να συνεχίσουμε την αμοιβαία επιτυχία μας για πολλά χρόνια.