Υπεύθυνοι πωλήσεων, εξυπηρέτησης πελατών και επιχειρησιακής ανάπτυξης

Οδηγήστε την επιχείρησή μας στη σωστή κατεύθυνση

Μπορείτε να διαβάζετε τους ανθρώπους; Να κατανοείτε τις ανάγκες τους; Σας συναρπάζει η πώληση; Η εργασία στο κομβικό σημείο που συνδέει τη Linde με τους πελάτες της είναι γεμάτη προκλήσεις. Από την αρχική βάση πάνω στην οποία ανοικοδομούνται επιτυχημένες σχέσεις μέχρι την προσαρμοσμένη λύση στις εκάστοτε ανάγκες και τη μεταπωλητική εξυπηρέτηση, αντικείμενο της εργασίας σας είναι να παραμένει η Linde στην πρώτη γραμμή.

Ποτέ δεν επαναπαυόμαστε στις δάφνες μας. Η επιχείρησή μας αναπτύσσεται και προσαρμόζεται. Κερδίζουμε μερίδιο στην αγορά επειδή είμαστε οι καλύτεροι – επειδή έχουμε τους κατάλληλους εξειδικευμένους ανθρώπους στο πλευρό μας. Οι ειδικοί μας επιμένουν στην καλύτερη δυνατή εμπειρία πελατών, στις καλύτερες διαδικασίες πωλήσεων και στα πιο αποτελεσματικά εργαλεία. Αξιοποιούν τις ευκαιρίες και εξασφαλίζουν ότι η Linde ακολουθεί το πνεύμα της εποχής. Ο ρυθμός μας είναι ανταγωνιστικός, ταχύτατος και γεμάτος προκλήσεις.

Ικανοποιημένοι πελάτες

Διαισθάνεστε τις ανάγκες των ανθρώπων πριν καν τις εκφράσουν; Πιστεύουμε ότι για να είμαστε «κοντά στους πελάτες», πρέπει να κατανοήσουμε πραγματικά τις ανάγκες τους έτσι ώστε να δημιουργήσουμε υπηρεσίες που ταιριάζουν ειδικά σε εκείνους. Υπό αυτό το πνεύμα, συνεχίζουμε να εξελίσσουμε πρωτοβουλίες όπως είναι η έρευνα για την εμπειρία των πελατών και η πλατφόρμα επικοινωνίας – μέσω της οποίας οι πελάτες έρχονται εύκολα σε επαφή μαζί μας και εμείς μπορούμε να ανταποκρινόμαστε γρήγορα στα ζητήματα που θέτουν. Οι σκέψεις και τα συμπεράσματα που προέκυψαν από πρωτοβουλίες επικοινωνίας με τους πελάτες μας οδήγησαν σε 118 έργα βελτιστοποίησης στη διάρκεια του 2015 μόνο.

Image showing a Linde Customer Service representative on call

Είμαστε αυτό που ψάχνετε?

Θέλουμε ανθρώπους που μπορούν να αναγνωρίζουν χαρακτήρες, συναισθήματα, προκλήσεις - ανθρώπους που μπορούν να προσφέρουν καινοτόμες ιδέες και να τις υποστηρίξουν. Ανθρώπους που καλωσορίζουν την αλλαγή και θέλουν να αριστεύουν στις επιδόσεις τους ανταποκρινόμενοι στις προσδοκίες. Οι ειδικοί μας, καθένας από τη δική του θέση, συνεργάζονται με όλα τα τμήματα και σε διεθνές επίπεδο. Καθοδηγούν, διαχειρίζονται προϋπολογισμούς και μεγάλους πελάτες. Αν έχετε όλα αυτά τα στοιχεία, αλλά και ανάλογη ειδικότητα στις πωλήσεις, το μάρκετινγκ, τη διοίκηση επιχειρήσεων ή σε συναφές αντικείμενο, τότε η Linde είναι αυτό που ψάχνετε.

Μπορείτε να εργαστείτε ως…

  • Αντιπρόσωπος αερίων και εξοπλισμού (κατάστημα λιανικής)
  • Υπεύθυνος εξυπηρέτησης πελατών
  • Συντονιστής εσωτερικών πωλήσεων
  • Αντιπρόσωπος ιατρικών πωλήσεων
  • Υπεύθυνος πωλήσεων
  • Μηχανικός πωλήσεων εφαρμογών
  • Υπεύθυνος πωλήσεων πετροχημικών εργοστασίων
  • Υπεύθυνος πωλήσεων και επιχειρησιακής ανάπτυξης
  • Μηχανικός πωλήσεων μηχανημάτων επεξεργασίας