Προσωπικό λειτουργίας, χειριστές πλήρωσης και οδηγοί

Εξασφαλίστε τις παραδόσεις της Linde.

Σας ενδιαφέρει η σταδιοδρομία στην πρώτη γραμμή; Κίνητρό σας είναι η πρακτική εφαρμογή της εργασίας; Το προσωπικό λειτουργίας, οι χειριστές πλήρωσης και οι οδηγοί μας παίζουν ιδιαίτερα σημαντικό ρόλο στην εφοδιαστική αλυσίδα. Είναι συχνά το πρόσωπο της εταιρείας – έρχονται καθημερινά σε επαφή με τους πελάτες. Οδηγούν κυριολεκτικά την επιχείρησή μας προς τα εμπρός και παραδίδουν όσα υποσχεθήκαμε.

Η τήρηση της ασφάλειας είναι η ουσία αυτών των θέσεων εργασίας: ξεκινά από τον σωστό οργανωτικό σχεδιασμό και συνεχίζεται με τον υπεύθυνο χειρισμό των βιομηχανικών και ιατρικών αερίων στις εγκαταστάσεις πλήρωσης και την ασφαλή μεταφορά στον χώρο του πελάτη. Εξίσου ουσιαστική όμως είναι και η ακρίβεια. Οι πελάτες μας έχουν συγκεκριμένες ανάγκες σε συγκεκριμένα αέρα και, από πλευράς μας, αναλαμβάνουμε μετά χαράς την ευθύνη να τις εκπληρώνουμε. Θα αισθανθείτε προσωπικά υπερήφανοι βλέποντας να χρησιμοποιούνται τα αέριά μας στην πράξη, λέγοντας «βοήθησα κι εγώ στην παράδοση”.

Κατευθύνουμε τις αλλαγές στις υπηρεσίες εφοδιαστικής αλυσίδας

Η Linde παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες εφοδιαστικής αλυσίδας. Αναγνωρίζουμε την αξία καθενός ξεχωριστά κατά μήκος της αλυσίδας και επιδιώκουμε να προχωράμε σε βελτιώσεις όπου είναι εφικτό. Βελτιστοποιούμε διαρκώς τις διαδικασίες πλήρωσης κυλίνδρων και ενισχύουμε το δίκτυο διανομής. Οι οδηγοί μας - λόγω της επαφής που έχουν με τους πελάτες - συμμετέχουν σε πρωτοβουλίες για την εμπειρία πελατών όπως είναι το πρόγραμμα «Buddy» στο Ηνωμένο Βασίλειο. Εργαζόμενοι που δεν έρχονται σε επαφή με πελάτες «έγιναν ζευγάρια» και βγήκαν στον δρόμο για να δουν τη διαδικασία μέσα από τη ματιά εκείνων που εργάζονται στην πρώτη γραμμή!

Image showing a Linde cylinder filler filling a cylinder
Image showing a Linde driver in gas truck

Είμαστε αυτό που ψάχνετε?

Θέλουμε οργανωτικούς ανθρώπους: ανθρώπους που νιώθουν ότι μπορούν να αντεπεξέλθουν σε προκαθορισμένες προθεσμίες. Χρειάζεται ψυχραιμία για να μπορείτε να πετύχετε τον ποσοτικό στόχο της ημέρας, να διαχειριστείτε τις αποστολές και να παραδώσετε εγκαίρως σε συνθήκες πίεσης. Οι ειδικοί μας σε αυτές τις θέσεις εργασίας δεν υποχωρούν ποτέ σε θέματα ασφάλειας: πρέπει να σκέφτεστε πάντα με άξονα την ασφάλεια και να είστε σε εγρήγορση. Αν έχετε όλα αυτά τα στοιχεία, αλλά και ανάλογη επαγγελματική εκπαίδευση, τότε η Linde είναι αυτό που ψάχνετε.

Μπορείτε να εργαστείτε ως…

  • Υπεύθυνος χρονοδιαγράμματος/αποστολών
  • Οδηγός χονδρικής / Οδηγός
  • Οδηγός ιατρικών παραδόσεων
  • Χειριστής πλήρωσης κυλίνδρων
  • Προϊστάμενος χειριστής πλήρωσης προϊόντων συσκευασμένων αερίων