Επαγγελματίες υγείας και κατ' οίκον νοσηλείας

Βελτιώστε τη ζωή των ανθρώπων καθημερινά

Χαίρεστε όταν βλέπετε το αποτέλεσμα της εργασίας σας να αποτυπώνεται στα πρόσωπα των ανθρώπων; Βασικός στόχος της Linde είναι να επιτυγχάνει ουσιαστική διαφορά στη ζωή των ανθρώπων – και αυτό ακριβώς ενσαρκώνουν οι εργαζόμενοί μας του τμήματος υγείας και κατ' οίκον νοσηλείας. Σκοπός μας είναι να παρέχουμε στους ασθενείς τα εφόδια για την υψηλότερη δυνατή ποιότητα ζωής. Έτσι, όποια και αν είναι η θέση εργασίας σας στις υπηρεσίες και θεραπείες νοσηλείας που προσφέρουμε, είναι βέβαιο ότι θα έχει θετικό αντίκτυπο στη ζωή των ανθρώπων.

Η Linde συνεργάζεται στην παροχή φαρμακευτικών προϊόντων και προϊόντων ιατρικών αερίων, καθώς και υπηρεσιών και προγραμμάτων νοσηλείας. Στόχος μας είναι να υποστηρίζουμε τους επαγγελματίες υγείας ώστε να μπορούν να προσφέρουν καλύτερη και ασφαλέστερη νοσηλεία στους ασθενείς. Οι ειδικοί μας καλύπτουν ένα μεγάλο εύρος ειδικοτήτων στον τομέα της υγείας. Παρέχουμε από συμβουλευτικές υπηρεσίες σε νοσοκομεία για τη διαχείριση των αναγκών τους σε ιατρικά αέρια μέχρι υπηρεσίες φροντιστών στο πλευρό των ασθενών.

Ανάσα ζωής για τους ασθενείς

Η Linde παρέχει ιατρικά αέρια όπου και όποτε υπάρχει ανάγκη: σε νοσοκομεία, σε ιδιωτικές κατοικίες ή στα κέντρα REMEO® της εταιρείας. REMEO® ονομάζεται το καινοτόμο πρόγραμμά μας για ασθενείς σε θεραπείες μακροχρόνιου μηχανικού αερισμού, το οποίο προσφέρει ολοκληρωμένη φροντίδα που καλύπτει το διάστημα από τη μονάδα εντατικής θεραπείας του νοσοκομείου μέχρι το σπίτι του ασθενή. Αλλά και με την επιστροφή στο σπίτι, καλύπτουμε τον ασθενή σε άνετο περιβάλλον με υπηρεσίες κατ' οίκον οξυγονοθεραπείας. Παρέχουμε όλους τους τύπους εξοπλισμού για οξυγόνο, υποστηρίζουμε την υπηρεσία με ειδική ομάδα εξυπηρέτησης ασθενών, ειδικό νοσηλευτή, τεχνικό σέρβις και συμβούλους αναπνευστικών παθήσεων. Παρέχουμε, επίσης, εξοπλισμό ανάνηψης έκτακτης ανάγκης, όπως κυλίνδρους οξυγόνου και αυτόματους εξωτερικούς απινιδωτές. Οι ομάδες μας καλύπτουν γενικά ένα πλήρες φάσμα κλινικής και ιατρικής φροντίδας με κοινό στόχο τη βελτίωση της ποιότητας ζωής.

Image showing a Linde medical team in theatre
Image showing Linde nurses at nurse station
Image showing family caring for patient in wheelchair

Είμαστε αυτό που ψάχνετε?

Θέλουμε ανθρώπους οι οποίοι βάζουν πρώτα τους άλλους και ύστερα τον εαυτό τους. Ανθρώπους που αισθάνονται την ευθύνη να παρέχουν την καλύτερη δυνατή φροντίδα. Ανθρώπους με κατανόηση για τις ανάγκες των άλλων, ανθρώπους που αφουγκράζονται. Η εργασία σε τέτοιες θέσεις απαιτεί πειθαρχία, συγκρότηση και ακρίβεια χωρίς συμβιβασμούς. Αν διαθέτετε ευελιξία, προσαρμόζεστε εύκολα σε μεταβαλλόμενο περιβάλλον και έχετε ανάλογες σπουδές στην υγεία ή τις εμπορικές επιστήμες, τότε η Linde είναι αυτό που ψάχνετε.

Μπορείτε να εργαστείτε ως…

  • Επαγγελματίας νοσηλευτής / βοηθός νοσηλευτή
  • Νοσηλευτικό προσωπικό εντατικής θεραπείας αναπνευστικής αποκατάστασης
  • Συντονιστής κλινικών πρακτικών
  • Κινησιοθεραπευτής / Φυσικοθεραπευτής
  • Φαρμακοποιός κέντρου ύπνου
  • Αντιπρόσωπος εξυπηρέτησης ασθενών κατ' οίκον νοσηλείας
  • Ειδικός νοσηλευτής αναπνευστικών παθήσεων