Μηχανικοί, τεχνικοί και υπεύθυνοι επιχειρησιακής λειτουργίας

Ζήστε στην αιχμή της επιχείρησης

Υπάρχει τίποτα καλύτερο για έναν τεχνικό επιστήμονα από την υλοποίηση ενός έργου; Από τη μελέτη μέχρι την πλήρη λειτουργία. Είτε εργάζεστε στην ανοικοδόμηση εγκαταστάσεων διεθνούς κλίμακας, είτε εφαρμόζετε μια πρωτοπόρα λύση με μικρή έκταση αλλά μεγάλο αντίκτυπο ή βελτιστοποιείτε την πολυσύνθετη διαδικασία μας για τον εφοδιασμό κυλίνδρων, η εργασία σας στη Linde θα κάνει σίγουρα ουσιαστική διαφορά.

Η Linde είναι μια εταιρεία με τη μηχανική χαραγμένη στο DNA της και την πρωτοπορία ριζωμένη στην καρδιά της. Οι ειδικοί μας γνωρίζουν πώς να χειρίζονται σύνθετες καταστάσεις, να τελειοποιούν διαδικασίες, να μετατρέπουν ιδέες σε αληθινά προϊόντα και να πρωτοπορούν σε νέα πεδία για να δημιουργήσουν προστιθέμενη αξία για τους πελάτες μας. Συνεργαζόμαστε, καινοτομούμε και επιτυγχάνουμε από κοινού άριστα αποτελέσματα στους τομείς της μηχανικής, των κατασκευών, της διαχείρισης εφοδιαστικής αλυσίδας, της επιχειρησιακής υποστήριξης και της έρευνας και ανάπτυξης. Τίποτα δεν είναι αδύνατον.

Μικρά και μεγάλα έργα…

Θέλετε να εργαστείτε σε έργα διεθνούς κλίμακας; Οι μηχανικοί μας ολοκλήρωσαν πρόσφατα πέντε από τις μεγαλύτερες μονάδες διαχωρισμού αέρα διεθνώς και τις εγκατέστησαν επιτυχώς στο μεγαλύτερο διυλιστήριο αργού πετρελαίου στον κόσμο που βρίσκεται στην Ινδία. Μήπως το πάθος σας είναι η βιωσιμότητα; Ελάτε στις ομάδες μας που διαμορφώνουν το μέλλον των μετακινήσεων μέσω της οικονομίας του υδρογόνου ή αναπτύσσουν διαδικασίες καύσης με μειωμένη εκπομπή διοξειδίου του άνθρακα. Αν σας ταιριάζουν τα έργα μικρότερης κλίμακας, μπορείτε να εργαστείτε στον σχεδιασμό, την ανάπτυξη και την εγκατάσταση τεχνολογίας αιχμής στον κλάδο της κατάψυξης τροφίμων στους χώρους των πελατών μας. Και εσείς που θέλετε να επιλύετε πολυσύνθετες οργανωτικές προκλήσεις, μπορείτε να εργαστείτε στην εφοδιαστική αλυσίδα προμηθειών χονδρικής ή εφοδιασμού κυλίνδρων. Όποιον τομέα και αν επιλέξετε, έχουμε την ιδανική θέση για εσάς σε μία από τις ομάδες των ειδικών μας.

Image showing a Linde Engineer at work on machinery

Είμαστε αυτό που ψάχνετε?

Θέλουμε ανθρώπους με πρωτοποριακή σκέψη, που αγαπούν τη λογική, προσέχουν με θρησκευτική ευλάβεια την παραμικρή λεπτομέρεια και επινοούν διαρκώς έξυπνες λύσεις. Θέλουμε ανθρώπους που δεν αντιμετωπίζουν μηχανικά το αντικείμενο της εργασίας τους αλλά που βλέπουν πέρα και πίσω από αυτό για να δουν πώς μπορούν να το βελτιώσουν. Αν έχετε όλα αυτά τα στοιχεία, αλλά και ανάλογη ειδικότητα ως μηχανικός, τεχνικός ή υπεύθυνος εφοδιαστικής αλυσίδας και οργάνωσης, τότε η Linde είναι αυτό που ψάχνετε.

Μπορείτε να εργαστείτε ως…

 • Υπεύθυνος εργοταξίου
 • Μηχανικός επιχειρησιακής λειτουργίας κυλίνδρων
 • Προϊστάμενος μηχανικός περιστροφικού εξοπλισμού
 • Διαχειριστής έργου βελτιστοποίησης δικτύου διανομής
 • Αναλυτής σχεδιασμού εφοδιαστικής αλυσίδας χονδρικής
 • Τεχνικός συντήρησης
 • Υπεύθυνος επιχειρησιακής λειτουργίας
 • Μηχανικός έργου
 • Ειδικός τεχνολογίας προσκηνίου για εφαρμογές καθαρής ενέργειας
 • Επικεφαλής λύσεων υδρογόνου
 • Υπεύθυνος αγοράς τροφίμων και ποτών
 • Υπεύθυνος έρευνας και ανάπτυξης
Image showing female Linde engineer with clipboard