Εταιρικά, οργανωτικά στελέχη και διοικητικό προσωπικό

Βρεθείτε στην καρδιά της εταιρείας

Σας ταιριάζει να βρίσκεστε στο κέντρο των εξελίξεων; Για να μπορεί να παραμένει ανταγωνιστική, να αναπτύσσεται και να προχωρά, η Linde βασίζεται στον ισχυρό πυρήνα της. Τα εταιρικά και οργανωτικά στελέχη και το διοικητικό προσωπικό μας αναλαμβάνουν σημαντικό έργο υψηλών προδιαγραφών και υποστηρίζουν όλους τους τομείς δραστηριοτήτων διεθνώς προκειμένου να είμαστε σε θέση να εκπληρώνουμε τους επιχειρηματικούς στόχους μας.

Είναι η φωνή της Linde; αναλύουν και προβλέπουν στοιχεία για να επιτύχουμε βιώσιμη ανάπτυξη, επιβλέπουν το οικοσύστημα πληροφορικής, αναπτύσσουν τα ταλέντα μας και προσελκύουν νέα και, τέλος, εξασφαλίζουν τη συμμόρφωση σε κάθε μας βήμα. Το τμήμα μάρκετινγκ και επικοινωνίας, το οικονομικό τμήμα, το τμήμα προμηθειών, ελέγχου, ανθρώπινου δυναμικού, πληροφορικών συστημάτων και το νομικό τμήμα ακολουθούν όλα έναν κοινό κανόνα: την προσπάθεια για βελτίωση.

Διαδώστε το πρόσωπο της εταιρείας

Αυτές οι θέσεις εργασίας υποστηρίζουν με πολλούς τρόπους την επιχείρησή μας αλλά αν, για παράδειγμα, είστε άνθρωποι γεμάτοι δημιουργικότητα, τότε το τμήμα μάρκετινγκ και επικοινωνίας είναι το κατάλληλο για εσάς! Μπορεί να είμαστε πρωτοπόροι στις τεχνολογίες αιχμής αλλά πρέπει να βεβαιωθούμε ότι το γνωρίζει και ο κόσμος! Αυτή είναι πραγματικά η φωνή της Linde. Ο νους πίσω από την ανάπτυξη στρατηγικών και δημιουργικών ιδεών για εκστρατείες όπως η BeeZero - για την υπηρεσία μας κοινής χρήσης οχημάτων που κινούνται με κυψέλες καύσιμου υδρογόνου - και το καινοτόμο έργο διαστρωματικής κατασκευής. Η διαστρωματική μέθοδος αφορά την κατασκευή μεταλλικών στοιχείων ανά στρώση και το τμήμα μάρκετινγκ και επικοινωνίας αφορά την κατασκευή της εταιρικής εικόνας μας. Όπως βλέπετε, όλα τα τμήματα της εταιρείας λειτουργούν σε συνεργασία και με άξονα την επιχειρηματική μας δραστηριότητα.

Image showing a Linde corporate professional with colleague
Image showing a Linde corporate professionalon smartphone

Είμαστε αυτό που ψάχνετε?

Αναζητάμε ανθρώπους που σκέφτονται σφαιρικά, με διεθνή αντίκτυπο. Θέλουμε πνεύμα συνεργασίας, αυτοπεποίθηση στην επικοινωνία – διάθεση να προχωρήσουν ένα βήμα περισσότερο. Οι ειδικοί μας σε αυτές τις θέσεις εργασίας ενεργούν προορατικά – ηγούνται. Δεν αρκούνται σε κάτι «δοκιμασμένο», επιδιώκουν πάντα να το βελτιώσουν. Αν έχετε όλα αυτά τα στοιχεία, αλλά και ανάλογη ειδικότητα στη διοίκηση επιχειρήσεων (οικονομικά, έλεγχος, λογιστική, ανθρώπινο δυναμικό, μάρκετινγκ κ.λπ.) ή σε συναφές πεδίο (νομικές σπουδές, οικονομική θεωρία, επιστήμη της επικοινωνίας), τότε η Linde είναι αυτό που ψάχνετε.

Μπορείτε να εργαστείτε ως…

  • Ελεγκτής
  • Στέλεχος εφαρμογών πληροφορικής
  • Οικονομικός αναλυτής
  • Υπεύθυνος ανθρώπινου δυναμικού διεθνών αναθέσεων
  • Μαθητευόμενος διεθνών προμηθειών
  • Ειδικός επικοινωνίας μάρκετινγκ
  • Αναλυτής συνταξιοδοτικών επενδύσεων και οικονομικών αγορών
  • Υπεύθυνος κέντρου προμηθειών
  • Διαχειριστής έργων συγχωνεύσεων και εξαγορών
  • Εργαζόμενος φοιτητής στο τμήμα οικονομικών και ελέγχου