Image showing the Linde AGORA building in Pullach, Munich area, Germany

Η Linde στον κόσμο

Γνωρίστε μερικές από τις εγκαταστάσεις μας ανά τον κόσμο

Εντυπωσιακές εκδηλώσεις και συσκέψεις: όλα όσα θα θέλατε να γνωρίζετε για αυτά που συμβαίνουν σε μερικές από τις κύριες εγκαταστάσεις μας διεθνώς. Διαβάστε για τις πόλεις, τα κτίρια και τις παροχές.

Μόναχο

Το Μόναχο – η τρίτη μεγαλύτερη πόλη στη Γερμανία και πρωτεύουσα του νοτιότερου κρατιδίου της Βαυαρίας – είναι η διεθνής έδρα του ομίλου Linde. Οι εγκαταστάσεις, γνωστές με τη γερμανική ονομασία «Carl von Linde Haus», υψώνονται επιβλητικές στο κέντρο του Μονάχου σε ελάχιστη απόσταση από τη διάσημη κεντρική πλατεία Μαρίενπλατς. Κοντά βρίσκονται και τα κεντρικά γραφεία του τμήματος αερίων και του τμήματος μηχανικής της Linde AG, στην περιοχή του Πούλαχ. Το Πούλαχ ξεπροβάλλει μέσα στο πανέμορφο βαυαρικό τοπίο σε όλη του τη δόξα, δίπλα στον ποταμό Ίζαρ, τις λίμνες και, φυσικά, τις Άλπεις.

Image showing the Linde AGORA building in Pullach, Munich area, Germany
 • Τα κτίρια στο Μόναχο και στο Πούλαχ είναι υπερσύγχρονα και μοντέρνα. Το κτίριο «Carl von Linde Haus» ολοκληρώθηκε το 2008 και τα γραφεία στο Πούλαχ (όπου η Linde λειτουργεί από το 1900) έχουν ανακαινιστεί πρόσφατα. Το εντυπωσιακό αρχιτεκτονικά συνεδριακό κέντρο AGORA ολοκληρώθηκε το 2008 και το κέντρο γραφείων της Linde το 2013.
 • Τα κεντρικά γραφεία στο Μόναχο είναι γνωστά στην περιοχή με την ονομασία «Klosterhof» (η αυλή του μοναστηριού) από τη γερμανική ονομασία της οδού στην οποία βρίσκονται - την οδό Klosterhofstrasse..
 • Περίπου 350 εργαζόμενοι απαρτίζουν το δυναμικό της έδρας του Μονάχου, αλλά πρώτα αριθμητικά έρχονται τα γραφεία στο Πούλαχ με πάνω από 3.000 εργαζόμενους αν υπολογίσουμε μαζί και τα τμήματα αερίων και μηχανικής της Linde. .
 • Όταν έρχεται η ώρα του μεσημεριανού διαλείμματος, οι εργαζόμενοι στο Μόναχο δεν ξέρουν τι να πρωτοδιαλέξουν. Η Linde διαθέτει δική της καντίνα, την Enoteca, ενώ στην περιοχή υπάρχουν πολλά εστιατόρια κάθε είδους. Ωστόσο, αυτή που ξεχωρίζει είναι η διάσημη λαϊκή αγορά Βικτουάλιενμαρκτ που απέχει μόλις τρία λεπτά με τα πόδια.
 • Το γλυπτό του Κρίστοφερ Κλάιν στο κέντρο του αίθριου του κτιρίου γραφείων τραβάει όλα τα βλέμματα. Θα μπορούσατε να μαντέψετε ότι αναπαριστά ένα μόριο αερίου?
Image showing the decorative courtyard fountain at Linde headquarters, Munich

Σιγκαπούρη

Τα κεντρικά γραφεία της Linde στην περιοχή της Ασίας-Ειρηνικού βρίσκονται στην πόλη-κράτος της Σιγκαπούρης: το πιο τεχνολογικά προηγμένο έθνος στον κόσμο και παγκόσμιο κέντρο για το εμπόριο, την οικονομία και τις μεταφορές. Η Σιγκαπούρη ονομάζεται και Πόλη των Λεόντων. Έτσι, μπορεί κανείς να πει ότι βρισκόμαστε σε μια πόλη μέσα σε πόλη! Το 2016, η Linde ξεκίνησε να στεγάζεται στο υπερσύγχρονο επιχειρηματικό κέντρο Mapletree Business City – ένα συγκρότημα που οικοδομήθηκε για να φιλοξενεί επαγγελματικούς χώρους προσφέροντας ταυτόχρονα έναν υγιή τρόπο ζωής και εργασίας, με ποικίλες επιλογές για τον ελεύθερο χρόνο των εργαζομένων.

Image showing brightly coloured seating booths at Linde headquarters, Singapore
 • Τα γραφεία της Linde είναι ο παράδεισος των σπορ! Διαθέτουν γυμναστήριο με θερμαινόμενη πισίνα υπερχείλισης 44 μέτρων, γήπεδο μπάσκετ, γήπεδο ποδοσφαίρου, διαδρομές για τρέξιμο και υπαίθριους χώρους για γιόγκα.
 • Η Linde βρίσκεται στον 17ο όροφο του κτιρίου αριθ. 80: στο ψηλότερο κτίριο του επιχειρηματικού πάρκου της Σιγκαπούρης!
 • Γνωρίζατε ότι στη Σιγκαπούρη ο αριθμός 8 θεωρείται τυχερός; Η Linde πρέπει να είναι πραγματικά τυχερή καθώς βρίσκεται στο κτίριο 80 του πάρκου, στις πτέρυγες 81/82!

Γιοχάνεσμπουργκ

Το Γιόζι, Γιόμπουργκ, Εγκόλι ή Γιοχάνεσμπουργκ – όποια ονομασία και αν επιλέξετε – είναι η έδρα της Afrox (εταιρείας του ομίλου Linde), της βασικής εκπροσώπου της Linde στην Αφρική. Επιβλέπει δραστηριότητες στη Νότια Αφρική και 15 άλλες αφρικανικές χώρες, παρέχοντας προϊόντα και υπηρεσίες βιομηχανικών αερίων. Και μιας και αναφέραμε τα αέρια, το Γιοχάνεσμπουργκ – η μεγαλύτερη πόλη της Νότιας Αφρικής – βρίσκεται σε υψόμετρο 2.000 μέτρων από το επίπεδο της θάλασσας και έτσι η σύσταση του ατμοσφαιρικού αέρα είναι λίγο διαφορετική!

 • Σήμερα εργάζονται περίπου 230 εργαζόμενοι στο Γιοχάνεσμπουργκ και η παρουσία της Linde στην πόλη χρονολογείται από το 1971.
 • Η ψυχαγωγία κοντά στις εγκαταστάσεις μας είναι εύκολη υπόθεση, καθώς στην περιοχή βρίσκεται το θεματικό πάρκο Goldreef City – ιδανικό για οικογένειες – καθώς και το SAB World of Beer, ένα πάρκο-μουσείο για όλες τις νοτιοαφρικανικές ζυθοποιίες!
 • Για όσους ενδιαφέρονται περισσότερο για την ιστορία και τον πολιτισμό, κοντά βρίσκεται και το μουσείο για το απαρτχάιντ.
Image showing outside of Linde's Johannesburg headquarters at night

Σίδνεϊ

Το Σίδνεϊ, στην ανατολική ακτή της Αυστραλίας, αποτελεί τη βάση της περιφερειακής έδρας των εταιρειών BOC και Elgas – οι οποίες ανήκουν στον όμιλο Linde – για την περιοχή του Νότιου Ειρηνικού. ΟΙ εργαζόμενοί μας εκεί είναι συνεπώς Sydneysiders – για να χρησιμοποιήσουμε τον όρο που έχει δοθεί στους κατοίκους της μεγαλύτερης πόλης της χώρας. Τα γραφεία μας βρίσκονται στο εταιρικό πάρκο Riverside, στο βόρειο προάστιο του Ράιντ, δίπλα στον ποταμό του Λέιν Κόουβ. Το εθνικό πάρκο του Λέιν Κόουβ προσφέρεται για περιπάτους και πολλοί εργαζόμενοι επιλέγουν τα γραφικά μονοπάτια του.

Image showing stylish canteen in Linde's Sydney headquarters
 • Η BOC Νότιου Ειρηνικού έχει την έδρα της στο Σίδνεϊ από το 1990 και περίπου 600 εργαζόμενοι απασχολούνται επί του παρόντος στα εκεί γραφεία μας.
 • Η πρόσφατη ανακαίνιση του ισογείου περιλάμβανε και τη δημιουργία του νέου καφέ Common Grounds – ενός πολύ δημοφιλούς σημείου συνάντησης των εργαζόμενων στο μεσημεριανό τους διάλειμμα..
 • Στην ευρύτερη περιοχή έχετε πολλές επιλογές, σε κλειστούς χώρους αλλά και στο ύπαιθρο – πολύ κοντά βρίσκεται, για παράδειγμα, το εμπορικό κέντρο Macquarie.


Σαγκάη

Η Linde επιβλέπει τις δραστηριότητές της στην Ανατολική Ασία από την περιφερειακή έδρα της στη Σαγκάη - την πιο πυκνοκατοικημένη πόλη στον κόσμο. Εκεί ζουν πάνω από 24 εκατομμύρια άνθρωποι και 500 από αυτούς εργάζονται στα γραφεία της Linde! Η Σαγκάη, η οποία αποκαλείται συχνά με τις κινεζικές ονομασίες Χου ή Σεν, είναι το στολίδι της ταχύτατα αναπτυσσόμενης οικονομίας της Κίνας. Τα γραφεία μας είναι υπερσύγχρονα, στο κέντρο της πρωτεύουσας της τεχνολογίας, της οικονομικής δραστηριότητας και των μεταφορών, με την περίφημη επιχειρηματική ζώνη της Lujiazui, τους διάσημους κήπους και τα πολυάριθμα ιστορικά και πολιτιστικά αξιοθέατα

 • Το κτίριο της Linde βρίσκεται σε ένα σύγχρονο εταιρικό πάρκο με θέα στη λίμνη και τους πανέμορφους μαύρους κύκνους που διασχίζουν τα νερά της.
 • Ο περιβάλλων χώρος σφύζει από πλούσια βλάστηση και εκτάσεις πρασίνου, έτσι ώστε οι εργαζόμενοι να αισθάνονται κοντά στη φύση παρόλο που κινούνται στο κέντρο μιας ολοζώντανης μεγαλούπολης.
 • Το εταιρικό πάρκο βρίσκεται στην περιοχή Πουντόνγκ, το όνομα της οποίας σημαίνει «Ανατολική Όχθη». Τη διασχίζει ο ποταμός Χουανγκπού στα δυτικά, ο οποίος εκβάλει ανατολικά στην ανατολική Σινική Θάλασσα.
Image showing outside of Linde's Shanghai headquarters

Γκίλφορντ

Η έδρα της Linde στο Ηνωμένο Βασίλειο (BOC) βρίσκεται στο Γκίλφορντ της Αγγλίας. Το Γκίλφορντ βρίσκεται στην κομητεία του Σάρρεϋ στα νοτιοδυτικά της χώρας και απέχει περίπου 40 χιλιόμετρα από το κέντρο του Λονδίνου. Με τον διάσημο αγγλικανικό καθεδρικό ναό του και τα πέτρινα δρομάκια του, είναι μια πόλη γραφική και χαρακτηριστικά αγγλική! Το κτίριό μας βρίσκεται στο ερευνητικό πάρκο του Σάρρεϋ και τα γραφεία μας ήταν τα πρώτα που εγκαταστάθηκαν εκεί το 1986. Σχετικά κοντά βρίσκεται η περιοχή Σάρρεϋ Χιλς – μια περιοχή εκπληκτικής φυσικής ομορφιάς με μερικές από τις πιο εντυπωσιακές και εύκολα προσβάσιμες εξοχές της Αγγλίας.

Image showing reception of Linde's UK headquarters
 • Μέσα σε αυτήν την πλούσια ύπαιθρο, οι εργαζόμενοι συναντούν συχνά άγρια ελάφια και κουνέλια που ξεστρατίζουν μέχρι το πάρκινγκ της εταιρείας.
 • Η διεύθυνση των γραφείων μας βρίσκεται στην οδό Priestly, η οποία πήρε το όνομά της από τον Τζόζεφ Πρίστλεϊ – Άγγλο χημικό του 18ου αιώνα στον οποίο αποδίδεται σε κάποιον βαθμό η ανακάλυψη του οξυγόνου, καθώς ήταν εκείνος που το απομόνωσε στην αέρια φάση του. Τι πιο ταιριαστό για την εταιρεία μας!
 • Σήμερα, την έδρα του Ηνωμένου Βασιλείου απαρτίζουν περίπου 350 εργαζόμενοι.

Μπριτζγουότερ

Η περιφερειακή έδρα της Linde Αμερικής βρίσκεται στο Μπριτζγουότερ του Νιου Τζέρσεϊ, από όπου η εταιρεία επιβλέπει τις δραστηριότητές της στη Βόρεια και τη Νότια Αμερική. Παρόλο που τα γραφεία μας βρίσκονταν εξαρχής στην επονομαζόμενη «πολιτεία των κήπων», δεν ήταν πάντα στο Μπριτζγουότερ. Το καλοκαίρι του 2016, η Linde μετακόμισε από το Μάρρεϊ Χιλ στη Νιου Πρόβιντενς, σε ένα υπερσύγχρονο κτίριο στην Somerset Corporate Boulevard. Το κτίριο έχει υπέροχη θέα σε δάση και βουνά και στη γύρω περιοχή υπάρχουν πολλά μονοπάτια για τους λάτρεις της πεζοπορίας.

 • Τα γραφεία μας βρίσκονται δίπλα σε ένα από τα μεγαλύτερα εμπορικά κέντρα του Νιου Τζέρσεϊ, το οποίο διαθέτει μεγάλη ποικιλία σε εστιατόρια, με όλες τις κουζίνες που μπορείτε να φανταστείτε!
 • Ο χώρος των γραφείων είναι κοινόχρηστος και ενιαίος με ενδιάμεσα χωρίσματα. Όταν εργάζονται στα ατομικά γραφεία τους, οι εργαζόμενοι πρέπει να τηρούν τον εταιρικό κώδικα συμπεριφοράς. Αν όμως χρειάζεται να κάνουν εκτάκτως κάποια συνεννόηση, μπορούν να μεταφερθούν σε κάποιον από τους χώρους συσκέψεων.
 • Οι εργαζόμενοι έχουν πρόσβαση στο γυμναστήριο του ισογείου, καθώς και στην καντίνα του κτιρίου που σερβίρει πολύ νόστιμο φαγητό!
Image showing the outside of Linde's American headquarters in New Jersey